Багато здоров’я в маленьких порціях! Де знаходяться необхідні для здоров’я речовини та яка від них користь.
Овочі – це багате джерело мінеральних солей і хімічних елементів, які так само важливі для підтримки балансу в організмі, як і вітаміни.
Кальцій
забезпечує ріст і хороший стан кісток,цикорій, буряк, редис, ріпа, нут, квасоля.
Залізо
транспортує кисень із легень до інших органів, бореться з анемію,
соя, сочевиця, нут, квасоля, шпинат, бурячиння, кукурудза, кріп, спаржа, буряк, горошок, кабачок, цибуля.
соя, сочевиця, нут, квасоля, шпинат, бурячиння, кукурудза, кріп, спаржа, буряк, горошок, кабачок, цибуля.
Магній
позитивно впливає на нервову та м’язову системи, стимулює ріст і покращує сон,квасоля, нут, зерна кукурудзи, цибуля, сочевиця, шпинат.
Фосфорє будівельним матеріалом для кісток і зубів, впливає на правильне функціонування клітин головного мозку,
квасоля, сочевиця, нут, артишоки.
Калій
впливає на скорочення м’язів, у тому числі й серцевих,печериці, боби, артишоки, картопля, шпинат, брюссельська капуста, морква, сочевиця.
Комментариев нет:
Отправить комментарий